Úvod » UZENINY » Fermentované klobásy » Jestřebická ohnivá maďarka
Tenká a velice pikantní klobáska. Výrazné maďarské koření jí dodává pořádný říz. Vyrobena pouze z vepřového masa. Vhodná pro studenou kuchyni.
Fermentovaný trvanlivý masný výrobek. Složení: Vepřové maso, sůl, startovací kultura, konzervant E250, směs koření, aroma. Na 100g výrobku bylo použito 127g masa
Výživové hodnoty na 100g: Energie:2180kJ, Tuky: 43,4g - z toho nasycené mastné kyseliny 19g, Sacharidy: 0,1g - z toho cukry 0g, Bílkoviny: 20g, Sůl: 1,2g
Skladujte při teplotě 0°C - 15°C
POZOR: váha se může mírně lišit ±10%
Cena za 1 kg: 559 Kč s DPH
NEJPRODÁVANĚJŠÍ