S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
call
+420 317 750 567 Otevírací doba po-pá: 8:00 - 15:00
truck Doprava zdarma Při nákupu nad 2 000 Kč
family Rodinná firma Jsme hrdí výrobci uzenin z České Sibiře
steak Výhradně české maso Maso pochází od okolních farmářů
shop 4 podnikové prodejny Zastavte se u nás na nákup
grocery 200+ druhů výrobků U nás si najde každý to své


Jak naše produkty vyrábíme

Jak naše produkty vyrábíme

V Rancherských specialitách dbáme na kvalitu v každém kroku výroby – od výběru surovin až po konečný produkt na vašem talíři. Používáme pouze čerstvé maso od prověřených českých dodavatelů, které bouráme a zpracováváme ručně přímo u nás. Každý výrobek vzniká podle poctivých receptur bez zbytečných chemických přísad, s důrazem na chuť, tradici a poctivé řemeslo. Maso necháváme uzrát tak, jak si zaslouží, a uzeniny vyrábíme na bukovém dřevě, bez urychlovačů. Díky tomu si můžete být jisti, že na váš stůl se dostává jen to nejlepší – produkt s chutí, za kterou si stojíme.

Kvalitní suroviny a koření

Kromě masa jsou pro nás důležité i další suroviny. Koření si necháváme dovážet a neustále kontrolujeme jeho kvalitu, aby každý výrobek měl ten pravý a autentický chuťový profil.

vyroba

Zkušení řezničtí mistři

Řemeslo děláme s láskou a jsme pyšní například na naše ručně vázané špekáčky do přírodního střeva, tradičně špejlované jaternice a jelita, nebo třeba na játrový sýr, kterému předchází spousta lidské práce. Máme skvělý tým, který s radostí a vášní vyrábí širokou škálu dobrot pro vás i pro nás.

vyroba

Čistota a hygiena

Při výrobě klademe velký důraz na čistotu a hygienu, což je základem pro bezpečnost a kvalitu našich produktů. Dodržujeme hygienické standardy dle provozního a sanitačního řádu. Jednotlivé pracovní úseky jsou rozděleny tak, aby nedocházelo ke křížení cest v provozu.

vyroba

 

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

YTUxZj