Základem naší paštiky je pečený vepřový bok, který včetně zlatavého výpeku vymícháme s vepřovými játry. Hotovou směsí naplníme sklenice, které zavaříme. Tím nám vznikne lehce roztíratelná paštika. Naše paštika je vítěz soutěže Regionální potravina ve své kategorii.
Masný výrobek - polokonzerva. Pasterováno. 190g. Složení: Vepřové maso 56%, vepřová játra 24%, vepřový vývar (voda, vepřové kosti, vepřové maso), cibule, sůl, pepř, nové koření, bobkový list
Výživové hodnoty na 100g: Energie:1583kJ/378kcal, Tuky: 30g -z toho nasycené mastné kyseliny 14g, Sacharidy: 0,8g -z toho cukry 0g, Bílkoviny: 13g, Sůl: 1,2g.
Skladujte při teplotě do 8°C
NEJPRODÁVANĚJŠÍ