Úvod » UZENINY » Fermentované klobásy » Jestřebická Čabajka
Klobása výrazné paprikové chuti se nejlépe hodí nakrájená na obložený talíř.
Fermentovaný trvanlivý masný výrobek. Složení: Vepřové maso, dusitanová směs (jedlá sůl, E250, jodičnan draselný, E535, E551), žitavská paprika, kmín mletý, přírodní vepřové střívko, zrací kultura.
Na 100g výrobku bylo použito 130g masa
Výživové hodnoty na 100g: Energie:1974 kJ/471kcal, Bílkoviny: 18g, Sacharidy: 10g, z toho cukry 1,8g, Tuky: 35g -z toho nasycené mastné kyseliny 14g, Sůl 2g
Skladujte při teplotě 0°C - 15°C
POZOR: váha se může mírně lišit ±10%
Cena za 1 kg: 539 Kč s DPH
NEJPRODÁVANĚJŠÍ