Úvod » UZENINY » Salámy tvrdé » Jestřebický advenťák
Pořádný kus lovečáku v adventním kabátku. Vepřové a hovězí maso je k jeho výrobě pečlivě vybíráno našimi řezníky. Salám nejprve zaudíme a poté necháme 2-3 týdny přirozeně zrát.
Váha 700-800g, délka cca. 65cm
Fermentovaný trvanlivý masný výrobek. Složení: Vepřové maso, hovězí maso, dusitanová solící směs (jedlá sůl, dusitan sodný, jodičnan draselný, protispékavá látka - E535), směs koření (pepř, česnek, hřebíček, dextróza, cukr) start. kultura. Hmotnost 800g. 100g výrobku bylo vyrobeno z 116g masa
Výživové hodnoty na 100g: Energie:2143kJ/512kcal, Tuky: 35g - z toho nasycené mastné kyseliny 18g, Sacharidy: 2g - z toho cukry 0,5g, Bílkoviny: 19,5g, Sůl: 1,8g
Skladujte při teplotě 0°C - 15°C
NEJPRODÁVANĚJŠÍ