Úvod » UZENINY » Speciality » Jestřebická kovbojská slanina
K výrobě kovbojské slaniny vybírají naši řezníci ty nejvhodnější vepřové boky, které opracují a nejméně na 14 dní naloží do směsi ze soli, pepře, česneku, bobkového listu a třtinového cukru. Po dostatečném naložení udíme slaninu na bukové štěpce.
Masný výrobek tepelně opracovaný
Složení: Vepřové maso 95%, dusitanová solící směs (jedlá sůl, E250, jodičnan draselný, E535), třtinový cukr, česnek, pepř černý, tymián, bobkový list
Výživové hodnoty na 100g: Energie:1985kJ/474,4kcal, Tuky: 35g - z toho nasycené mastné kyseliny 5g, Sacharidy: 9g - z toho cukry 6g, Bílkoviny: 11g, Sůl: 1,2g
Skladujte při teplotě 0°C - 5°C
POZOR: váha se může mírně lišit ±10%
Cena za 1 kg: 449 Kč s DPH
NEJPRODÁVANĚJŠÍ