Úvod » Polotovary » Jestřebický steak BIGRILL
Velmi chutnou alternativou místo hovězího masa může být maso vepřové. Konkrétně plecko a proto Vám nabízíme náš steak BIGRILL.
Vše jsme udělali za Vás. Pouze vyjmete z obalu a grilujete.
Marináda - základ státu
Maso je sice dobrá věc, ale bez ochucení by nám asi moc nešmakovalo. Kdybyste jej nasolili, pustilo by šťávu a z grilu byste sundali leda něco velmi podobného podrážce nebo křížale, které dělávaly naše babičky. Takže tudy cesta nevede. Nejjednodušší způsob, jak masu dodat chuť, je naložit jej do marinády, a to alespoň na dobu 24 hodin. Solit byste měli určitě až na talíři!
Masný výrobek tepelně neopracovaný- polotovar
Složení: Vepřové maso 96%, marináda (rostlinný olej, směs koření, sůl, cukr, dextróza)
Určeno k tepelnému opracování
Výživové hodnoty na 100g: energie:915kJ, Tuky: 15g - z toho nasycené mastné kyseliny 3,8g, Sacharidy: 0,5g - z toho cukry 0,5g, Bílkoviny: 18g, Sůl: 1,5g
Uchovávejte při teplotě 0°C až 4°C.
POZOR: váha se může mírně lišit ±10%
Cena za 1 kg: 299 Kč s DPH